Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Klädd för hemresa!

Av Tin - 20 oktober 2008 19:26


Mitt uppdrag på kennel http://www.villarosa.se

 är snart slut, ja om ett par timmar så där, då kennelägarna kommer hem. Här är väldigt lugnt och skönt nu när alla hundar sover. Valparna är mätta och sover gott de också. Bra! för jag har "snyggat" till inne hos dem så ligg stilla nu så ägarna ser att jag har skött mig.

Jag har kokat ny välling så de slipper att göra detta när de kommer hem sent i kväll. Hundmat har jag också lagt i blöt till valparnas frukost i morgon. Jag har läget under kontroll kan man säga och jag tycker att jag fixat mitt uppdrag alldeles utmärkt, om jag nu får skryta med mig själv. Hundarna har ju mått alldeles förträffligt och det är väl huvudsaken!!

Jag hinner nog ta ut dem en sista "kisserunda" innan de kommer hem. Vad skönt för dem för de är säkert trötta efter den långa resan och jag ska åka hem!!!

Det blir också skönt!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tin - 24 november 2009 12:18

Att skriva här i bloggen har varit väldans kul...men var sak har sin tid eller hur? Jag borde ha väldans spännande saker framöver att skriva om men det tänker jag inte göra...   Jag har fått ett nytt jobb som teamledare och det ska bli så spänn...

Av Tin - 18 november 2009 23:14


Min lilla prinsessa...         

Av Tin - 18 november 2009 23:07


Visst är jag en snygging....        Harry...mattes bus! ...

Av Tin - 3 november 2009 18:19


   Lisa och Harry   Snällt sitter de nyklippta vovvarna och väntar på matte som gör sig redo för en promenad.     ...

Av Tin - 3 november 2009 10:06

Lisa är den förståndige av hundarna och hon vet så väl vad som är på gång...klippning. Då har man ju inte så bråttom in precis, nä då, då kan man springa i trädgården, vara väldans upptagen och jag kan ropa mig hes...för hon hör inte...vill inte... ...

Ovido - Quiz & Flashcards